Finále poháru OFS UH 2019 zná své účastníky

Fotbalový pohár OFS UH 2019 má své finalisty jak v kategorii žáků, tak i v kategorii mužů. Svátek fotbalu tak účastníci okresních soutěží budou mít na stadionu 1. FC Slovácko, kde proběhnou v pátek 31. 5. 2019 finálová utkání o trofej pro vítěze v jednotlivých kategoriích.

V rámci žákovské kategorie AUTORAVIRA CUP se ve finále střetnou týmy Hradčovice/Orel Uh.Brod – Prakšice-Pašovice. Toto utkání proběhne před finálovým utkáním mužů a to od 15,30 hod. V kategorii mužů se budou snažit ovládnout finálový souboj Jankovice, kteří si tak zopakují svou loňskou účast ve finále. Tentokrát jim bude soupeřem tým z Jarošova. Jestli vítězem bude Jarošov či Jankovice se dozvíme v podvečerních hodinách, samotné utkání bude mít výkop v 18,00 hod.

Přijďte si užít skvělou atmosféru na prvoligovém stadionu a vytvořme účastníkům neopakovatelný zážitek. Na utkání Vás zve Jarošovský pivovar – generální partner poháru OFS UH.

Výsledkový pavouk finalistů AUTORAVIRA CUP 2018/2019

Do soutěže o Pohár žáků se přihlásilo 8 oddílů – Šumice, Osvětimany, Prakšice-Pašovice, Jalubí, Mařatice, a sdružená družstva pouze pro pohár Hradčovice/Orel Uh. Brod, Velehrad/Břestek, Boršice/Ořechov

Pohárová pouť finalistů:
Čtvrtfinále
Jalubí – Prakšice,Pašovice 0 : 6 (0:4) – Dlapa Jakub 2, Dlapa Tomáš, Karlík Aleš, Helísek Matěj, Horenský Martin
Hradčovice/Orel Uh.Brod – Šumice 5 : 2 (2:1) – Pišoja Martin 2, Kegler Martin, Šobáň Jan, Marino Viktor Santo

Semifinále
Boršice/Ořechov – Prakšice,Pašovice 0 : 5 (0:2) – Dlapa Jakub, Dlapa Tomáš, Helísek Matěj, Jelínek Marek, Jurák Adam
Hradčovice/Orel Uh.Brod – Osvětimany 6 : 0 (1:0) – Kříž Viktor 2, Vít Jiří 2, Pišoja Martin, Ondrůšek Antonín